De pedicure behandelingen

Uw voeten vinden een pedicure behandeling vast geen overbodige luxe! U maakt de hele dag gebruik van uw onderdanen. Het resultaat is dat u weer loopt op wolkjes. Maak vandaag nog een afspraak!

Berlinde 8 klein mb

De pedicurebehandeling

De basis voor verzorgde voeten

De pedicurebehandeling bestaat uit de nagels knippen, nagelriemen verzorgen, zonodig eelt en likdoorns verwijderen en eventuele ingroeiende nagels behandelen. Tevens worden eventueel aanwezige schimmelnagels dun gefreesd en wordt er een behandelingsadvies gegeven. De voetverzorging wordt afgesloten met een korte voetmassage.

€ 42,50

Combi cosmetische pedicure

Ontspannend en verzorgend

Een heerlijke uitgebreide behandeling bestaande uit een voetenbad, een pedicurebehandeling en afsluitend een onderbeen en voetmassage. 

Ook leuk om cadeau te geven!

€ 60,00

het verwijderen van de likdoorn

Eksteroog, likdoorn of een clavus

Uw likdoorn(s) worden grondig verwijderd en daarna wordt de plek met antidruk materiaal verbonden zodat de plek rust krijgt en u daarna weer heerlijk loopt!

€ 24,00

Reumatische voetverzorging

Reuma

 Cliënten die reuma hebben kunnen als de zorgverzekering het toelaat, aanspraak maken op een vergoeding van de gemaakte kosten van een voetverzorging. Hiervoor maak ik een uitgebreide nota. Tevens dien ik in het kwaliteitsregister te staan voor pedicures, hiervoor moet ik jaarlijks mijn kennis op niveau houden en de nodige cursussen en dergelijke volgen. Aangezien dit kosten met zich meebrengt komt er een toeslag van €2,50 bij de factuur.

€ 45,00

Diabetische voetverzorging

Diabetes

Indien u diabeet bent kunt u via de huisarts in aanmerking komen voor een vergoeding via de zorgcirkel. Dan is er in de meeste gevallen alleen een eigen bijdrage die in rekening wordt gebracht door de pedicure. In andere gevallen kan er als de aanvullende zorgverzekering het toelaat, een vergoeding plaatsvinden door de verzekeraar via de door mij gemaakte uitgebreide nota. In sommige gevallen komt u als diabeet niet in aanmerking voor een vergoeding.

Tevens dien ik in het kwaliteitsregister te staan voor pedicures, hiervoor moet ik jaarlijks mijn kennis op niveau houden en de nodige cursussen en dergelijke volgen. Aangezien dit kosten met zich meebrengt komt er een toeslag van €2,50 bij de factuur.

€ 45,00

Voetmassage

Alleen maar fijn

Een ontspannende massage van de voeten. De massage duurt een half uur.  

€ 26,00